Vážení zákazníci,
podařilo se nám obnovit výrobu našich zahradních krbů. Pokud Vás časová prodleva neodradila a stále máte o náš výrobek zájem, prosím, kontaktujte nás.
Vhodné palivo dodává uzenému masu jeho nezaměnitelné aroma možná ještě více, než to činí různé nálevy, láky a marinády z bylinek. Nejvíce se využívají ovocné dřeviny, krásně vonící a disponující také značnou tvrdostí, která je u pomalého uzení…
Celý článekUzení ryb je poměrně rychlou přípravou, jejímž výsledkem jsou lahodně upravené přírodní produkty s o něco delší dobou skladnosti. Ovšem v případě ryb je nejlepší konzumovat co nejdříve po vyuzení, přece jenom uzená ryba zase nevydrží tak dlouho,…
Celý článekPokud chceme udit, je určitě dobré znát základní principy této aktivity: Je důležité si uvědomit i tak základní myšlenky, jako že maso vystavujeme kouři.Zde se dá odvodit fakt, že kouř maso vysušuje a zároveň se na mase vytváří vrstva z jednotlivých…
Celý článekGrilování je jistá forma relaxace, která každého z nás svým způsobem uklidňuje. Jde o částečné souznění s přírodou, a právě proto bychom měli dbát na správné zásady při zakládání ohně. Nikdy nedopusťte, abyste hoření připravili pouze za pomoci sirek…
Celý článekPro někoho je grilování hračka, pro jiné nezvladatelný úkol. Nicméně tak jako tak existují zásady, které by měl pro nejvyšší kvalitu pokrmu dodržovat každý z nás. V první řadě je potřeba nechat maso vydýchat tak, že jej hodinu před prvním…
Celý článekMnoho z nás si často kladou otázku, co na gril vlastně patří a co ne. Odpověď není zas tak složitá, jak se na první pohled možná zdá. Převážně záleží na chutích a kreativitě každého z nás, jelikož grilovat se dá téměř vše. Pomyslnou první příčku v…
Celý článekPo vyjmutí nasoleného masa z láku jej necháme okapat. Ve chvíli, kdy je maso dostatečně zbavené tekutiny z láku, jej natvarujeme na šrutek a následně jej napíchneme háčkem (nejlépe z nerezu). Protože tyto háčky vedou dobře teplo a velice snadno se…
Celý článek